Kennies Market dla iPhone

• Status bezpieczeństwa

Recenzja Softonic

Kennies Market Overview

Przekonaj się o wygodzie zakupów online z Kennies Market, gdzie wysokiej jakości produkty i doskonała obsługa klienta spotykają się w jednej przyjaznej platformie. Odkryj szeroki wybór artykułów, od codziennych niezbędników po unikalne delikatesy robione na miejscu, wszystko na wyciągnięcie ręki.

Program jest dostępny w innych językach

Kennies Market dla iPhone

• Darmowa

• Po Polski
  • V 1.0
  • 4.7

(0)
  • Status bezpieczeństwa

Opinie użytkowników o Kennies Market

Czy próbowałeś Kennies Market? Bądź pierwszy zostawić swoją opinię!

Przeglądaj aplikacje

Reklama

Przepisy dotyczące korzystania z tego oprogramowania różnią się w zależności od kraju. Nie zachęcamy do korzystania z tego programu ani nie akceptujemy go, jeśli narusza on prawo.